Den ultimative mandetur til Jylland

Har hverdagen taget over, og er det måske tid til at gå ud og få en på opleveren sammen med dine kammerater, så tag et kig på denne artikel med 3 gode ideer til mandeturen i Jylland.

Paintball

Paintball er den ultimative mandetur. Her får du lov til at udleve dine vildeste call of duty drømme, samtidig få et godt grin med vennerne. Der er efterhånden mange gode steder i Danmark, for eksempel kan man prøve Paintball i Århus. Når man tager til paintball for man lov til at udleve sine militær drømme på et helt andet niveau, og det er bare en fed oplevelse. Det byder på lidt sund konkurrence og en masse motion, når man skal springe til den nærmeste forhindring for at undgå at blive ramt. Det er beskidt, sjovt og episk. Den perfekte aktivitet til den perfekte mandetur.  

Go-Kart

At køre go-kart er en af de aller fedeste aktiviter man kan lave med drengene. Her får man rigtig lov til at køre ræs, på en professionel bane med nogle hurtige små biler. Nogle kan kører op til 100km/t så der er garanteret sjov. Typisk kan man købe sig til en time på banen med venner, hvor man for lov til at køre kvalifikation og et ordentlig race. Der er næsten ikke noget bedre end at få praleretten når man vinder. Det er sjov for alle pengene.

Escape Room

Er man måske ikke så meget til sportslige aktiviteter kan man prøve et Escape room. De er blevet meget populære over hele landet og tilbyder en lidt mere særlig oplevelse, hvor man bliver lukket inde i et rum og skal finde spor for at finde vej ud. Det er typisk tidsbaseret og giver en rigtig fed følelse hvis man kan gennemføre.