Drikkelse og Fejringer Hører Nu Altså Sammen

Vi kender alle sammen den typiske fejring af ting, der er gået helt rigtigt. Vi ser det på fjernsynet, og har måske oplevet det blandt venner eller på arbejdspladsen. Folk samles for at lykønske dem der har gjort det godt, og måske er der noget godt mad eller underholdning arrangeret. Men noget der altid er at finde, er en god flaske champagne. Folk kan have mange forskellige præferencer omkring hvordan de gerne vil fejre deres succes, men flasken med champagne er så udbredt, at den nærmest er blevet et billede på succes.

Det blev jeg lidt nysgerrig omkring. Specielt fordi jeg ikke selv drikker alkohol, og derfor ikke naturligt er drevet til at købe champagne eller andre slags vin. Men da jeg for nyligt stod til at sælge min virksomhed til et svimlende beløb, begyndte jeg at tænke i, hvordan det hele skulle fejres. Jeg skulle helt sikkert have min champion t shirt på, da den har bragt mig held i alle forretningsmøderne. Jeg kan godt lide noget action og er ikke så meget til de stillesiddende arrangementer, så jeg tænker at få nogle nære venner med ud at køre go-cart eller måske spille noget paintball. Som du nok kan høre, så tillader jeg mig fuldt ud at køre fejringerne ud fra mine egne præferencer. Heldigvis har jeg venner, der også er med på den, så jeg vidste jeg ikke ville komme til at træde nogen over tæerne. Men efter at have planlagt det hele, følte jeg stadig der manglede noget. Min hjerne blev ved med at komme op med stærke mentale billeder af flasken med champagne.

Jeg vidste, at jeg ikke havde tænkt mig at drikke noget af den selv. Men det var som om, den stadig hørte sig til. At det ikke ville være en ordentlig fejring uden noget drikkelse. Så jeg valgte at købe en flaske champagne til min fejring, og gik så på jagt efter noget, jeg selv kunne drikke.

Jeg overvejede hvad det var, der gjorde champagne så velegnet til fest og fejring. Måske var det boblerne? Den kontrollerede sødme? Det eksklusive i en dyr flaske?

Derefter hoppede jeg på internettet, og gav mig til at finde alkoholdfrie alternativer, der kunne være ligeså festlige. Mine gæster ville stadig blive budt på champagne, men jeg ville have noget jeg også kunne drikke. Jeg endte med at finde noget helt særligt ginger ale i en stor og flot flaske. Folks beskrivelser af smagen var næsten ligeså komplekse, som når man hører vinkendere beskrive en vin. Så jeg vidste, at jeg havde fundet en vinder!

Det blev en fejring, som jeg vil huske til evig tid. Og jeg er så glad for, at jeg sørgede for der var drikkelse med til arrangementet. Det er virkeligt en nødvendighed.