Hvorfor flere danskere skifter mundbindet ud med visir

Flere danskere fravælger mundbindet og skifter det ud med visir. Der findes flere typer visir, som en genanvendelige og supernemme at rengøre. Derudover giver brug af visir generelt bedre vejrtrækning, samtaler med andre og synlighed, når vi er sammen. Sundhedsmyndighederne godkender visiret som værnemiddel til at forebygge smitte. Læs videre, og find ud af, hvorfor flere danskere tilvælger visir i dagligdagen.

Vi kan overføre sygdomme til et andet menneske, uden at vi er bevidste om det. Det kan i visse tilfælde være alvorligt, og derfor vælger vi at beskytte os selv og andre med værnemidler. I dag er især visir et populært valg blandt danskere. Det er et praktisk værnemiddel mod smitsomme sygdomme og vira, der nemt kan overføres til hinanden gennem luften. Visiret agerer som en blokade uden at gemme personen væk, og derfor er der mange, som foretrækker det frem for andre værnemidler.

CombiShop har både ansigtsvisir, der dækker hele ansigtet og mundvisir, der dækker munden og op over næsen. Alle visir er godkendt af sundhedsmyndighederne og er derfor sikre at anvende, når du er i tæt kontakt med andre mennesker. Visir har en god effekt på mennesker, du til daglig kommunikerer med. Vi kan nemlig godt lide at se ansigtet på dem, vi snakker med, og det styrker vores forhold til hinanden. Brug med fordel visir på arbejde eller i din fritid, når du omgives andre mennesker.

Visir er vejen til bedre kommunikation

Der er flere personlige fordele ved at benytte visir. Et visir giver anledning til bedre vejrtrækning, da det ikke sidder tæt på ansigtet. Derudover kan folk bedre høre, hvad du siger i og med lyden ikke afdæmpes i lige så høj grad, som et mundbind gør. Specielt er visir et oplagt valg til dem, som til dagligt omgås meget med mennesker, hvor kommunikation har en afgørende rolle.

Til sidst kan du med fordel anvende visiret igen og igen. Det er lavet af plast og nemt at gøre rent med blot vand og sæbe, eller du kan komme den i opvaskemaskinen. Når det er blevet slidt, smides det ud sammen med andet plast.